Met mijn logo wil ik laten zien waar ik voor sta. Jij, gezin in beweging! Waarbij jouw kind(eren) en/of het ‘kind’ in jou centraal staan. Door jouw kind(eren) of het kind in jou blijf je in verbinding met elkaar of jezelf.

Het gaat om de gelijkwaardigheid in jouw relatie met jouw ex-partner of huidige partner. Deze gelijkwaardigheid wil ik jullie laten ervaren. Jij bent niets minder dan de ander, en de ander is niets minder dan jij. Bewustwording is hierin het toverwoord waardoor jij of het gezin in beweging komt naar die verbetering die jullie verdienen. Het is een transformatieproces waarin ik jullie met liefde en persoonlijke aandacht in begeleid.

Bewustwording van je lichaam, hoofd, hart en ziel is de kern van mijn aanpak. Kom in beweging op fysiek, mentaal, sociaal emotioneel en spiritueel vlak om zo het beste in jou naar boven te halen!

Iedereen is uniek. Iedere hulpvraag is anders. De prijzen zijn afgestemd op jou en/of je gezin. Vooraf aan ieder bewustwordings- en inspiratietraject vindt een vrijblijvend intakegesprek plaats. Het intakegesprek duurt maximaal anderhalf uur en de kosten bedragen € 75,00 exclusief 21 % BTW. Deze kosten worden in mindering gebracht op de eerste sessie bij aanvang van een traject.